Pollo a la brasa
Tillslut kunde vi ta oss ur flygplatsen. Väl ute väntade min pojkväns morbror. Han kom för att hämta oss och vi åkte till en restaurang (klockan va 1 på natten). Vi åt "Pollo a la brasa" vilket är min favoriträtt. Den består av helgrilladkyckling, pommesfrites, en majonnässås, sallad, dressing. Kycklingen va väldigt god men pommesfriten va inte så jättegod och såsen va inge speciell heller. I Barcelona finns en peruansk restaurang som heter ”Las Tejas” och det är min favoritrestaurang. Deras pommesfrites och sås är perfekt! Till maten drack vi chicha morada. Chicha morada är en sydameriskansk dryck som har samma färg som rött vin. Den är gjord av en blåsvart majs som odlas i anderna och smakar juligt typ som en söt dryck med kanel i. … När vi satt i restaurangen så höll min pojkvän och hans morbror koll på bilen som stod parkerad utanför. Det är nämligen så att man inte kan lämna en bil på gatan utan tillsyn för då finns det alltid nån som öppnar och stjäl saker. Och dessutom va just den här bilen helt ny. Man måste också tänka på att vart man än åker ha dörrarna låsta, i alla fall om man har saker som pengar och kamera med sig och dyl.
Efter att ha ätit klart åkte vi till hotellet som låg i ett lugnt område för att sova.
En bild på restaurangen som vi åt på (den som lyser grönt):
En bild på hotellet i Lima där vi sov